Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto: San Andreas på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av Moongoose den 2005-06-06

• För att få vapen som spawnas i huset i Los Santos, ska du spraya över alla tags* i Los Santos.
Vapen som spawnas: Ak-47, Tec-9, Sawn-Off Shotgun och Molotov Cocktail

• För att få 150 i liv så ska du klara av nivå 12 på Ambulansbilens uppdrag.

• Vill du tåla eld så ska du klara av nivå 12 på Brandbilsuppdragen

• Vill du att alla Taxibilar ska ha Nitro så ska du släppa av totalt 50 personer i Taxiuppdragen. När du har gjort det så kan du trycka L1 så använder Taxin Nitro.

• 12:01 AM i San Fierro så lyser alla ställen man ska ta kort på.

• Annorlunda vapen. Åk till polisstationen i Los Santos. Gå in i bygnaden och gå till dusch rummet. Där hittar du en d*ldo som du kan slåss med.

• Skaffa RS Haul som en "asset" byggnad och samla in pengar där dagligen. För att få det som "Asset" måste du klara de 8 Truckuppdragen du får där.

• Skaffa "San Fierro Valet Parking" som en "Asset" byggnad och hämta in pengar där dagligen. För att det ska bli "Asset" så måste du klara av de 5 "Valet Parking" uppdragen du får vid "Downtown" i San Fierro.

• För att få vapen att spawnas i San Fierro så måste du ta kort på alla olika sorters platser för att få ihop de 50 kort du ska ha. Då får du: Sniper Rifle, Micro SMG, Shotgun och Granater spawnandes vid garaget i San Fierro.

• Klara av alla Mike Toreno's uppdrag och få Flamethrower, Minigun, Rocket Launcher, Värmesökande Rocket Launcher levererat till Mike Toreno's stuga utanför San Fierro.

• Klara alla 7 "Quarry" Uppdrag och få "Hunter Quarry Asset" och "Quarry" Uppdrag Time-Trials (Tidsförsök)

• När du täckt alla 100 tags i Los Santos så kommer Grove Street Families gängmedlemmar att bära Desert Eagles och SMGs


Insamlingssaker

• Öka din Lycka i spel som du kan tjäna pengar på. Skaffa alla 50 (Horseshoes)Hästskor i Las Venturas.

• Öka Lungkapasitet och mera Sex Appeal. Hitta alla 50 Ostron (Oysters) som finns överallt i vattnet.


Roliga Saker

• I olika hus så kan man spela ett TV spel. Gå fram emot TVn och vänta tills en ruta kommer upp och frågar om du vill spela.

• I barerna så kan man spela Biljard och TV spel.

• För att du ska kunna komma in på flygplatsen innan du har fått flygcertifikat så för du ta en bil och ställe den brevid det lilla huset som ligger vid ingången till flygplanen. Hoppa upp på bilen och hoppa ner på andra sidan.


Snabba Pengar

I början när man spelar så har man inte så mycker pengar, tänker skriva upp lite tips på hur du ska få mera pengar för att kunna köpa nya vapen, kläder, ja, det du vill köpa.

• Knarklangare
Flera personer har skrivit om detta men jag gör det också.
I Los Santos när du är ute och kollar runt i ghettot så kan du se en eller flera personer som har vit Tank Top, svarta byxor. Gå fram till honom, och du kommer att få en förfrågan om du vill köpa knark. Svara du Nej, så dra han fram ett vapen och skjuter mot dig. Svara du Ja, så kommer CJ att ångra det och säga lite saker till honom och då tar han upp ett vapen och skjuter mot dig. Vill du undvika detta så ska du gå bakom honom, och sikta manuellt mot honom, sikta på huvudet för en säker död. När han är död så tappar han 2000$ och Ammunition till Pistol.

• Göra Inbrott
För att du ska kunna göra inbrott så måste du ha klarat av "Home Invasion" som du ska göra med Ryder.
Mellan klockan 22:00 och 06:00 så kan du göra Inbrotts uppdrag. Bilen du måste ha för att kunna göra inbrott finns Söderut från Gymmet i Los Santos. Om du står vid gymmet så kan du kolla Söderut (N är Norrut på kartan) och då ska du få syn på några blåa hus. Gå till dom, och kolla emellan varje hus, för där ska bilen vara.
När du nu har bilen och påbörjat uppdraget så får du åka nära husen, för att kunna gå in i huset så ska det finnas en Gul pil utanför dörren. Ser du en gul pil så stanna blen, gå ur den och gå in i huset. För att inte bli upptäckt så lätt så får du huka dig och gå sakta framåt, för om du går för snabbt så vaknar de som bor i huset och larmar polisen. Har de larmat polisen så har du 10 sekunder att ta dig ur byggnaden innan du får 2 polisstjärnor.
För att hitta platsen du ska lämna stöldgodset så ska du kolla efter en Gul prick på kartan, där ska du lämna bilen.

• Göra Pimpuppdrag
För att du ska göra Pimpuppdrag så ska du gå in i en Broadway(bil) när som helst. När du har satt dig i den så ska du trycka R3 för att börja Pimpuppdragen. Det är nästan som ett taxiuppdrag, hämta någon, kör dom till en plats, släpp av dom. Du får leta efter en Blå prick på radarn, det är en av dom flickor du ska plocka upp. När du har tagit upp henne så ploppar en gatas namn upp, dit ska du köra henne, du kommer att se en gul prick på radarn, det är gatan. Lämna av henne där och hon kommer att säga att hon kontaktar dig när du ska hämta henne. När du är på nivå 4 så kommer tjejerna att ge dig pengar när du lämnar av dom. Så fortsätter du uppåt tills nivå 10, nör du klarat den så har du klarat Pimpuppdragen, och du får alltid betalt av tjejerna. Ibland när du ska hämta din tjej så kan han som ska betala smita, jaga upp honom och döda honom. Det kan också vara så att han försöker skada din tjej, samma sak där, döda han.

• Göra "Freight"uppdrag
När du ser tåget som åker på tågrälsen, försök att hoppa in i den och styra den. Om du har tagit rätt tåg så kan du trycka "R3" och så börjar uppdragen. Det är 2 uppdrag, och du ska slänga ut ett paket vid en speciell plats på tid. Klarar du båda så kommer du att få $50.000 till dina pengar.


Vad allt betyder.
Alla personer vet inte vad de olika namnen betyder, så då skriver jag det här.

*Tags= En målning som finns på ett flertal väggar i Los Santos

[Skriv ut]