Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 28/07 -07 11:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Actionäventyr
Utvecklare: Rockstar Games
Utgivare: Take Two Interactive
Utgivningsår: 2004

San andreas är det sjätte spelet i Grand Theft Auto serien.
Rockstar North Games har verkligen gjort bra i från sig.
Spelet utspelar sig i dom stora städerna Kalifornien och Nevada. Huvudpersonen som du spelar heter Carl Johnson som kallas för CJ. Han för fem år sedan flyttade från staden Los Santos en stad som är fylld med krimminela grejer som droger och gängproblem eller om man nu ska säga så. Spelet utspelar sig i 90-talet alltså 1992. Nu fattar han att hans mamma har blivit mördad och hans familj splittras. Han får problem med kompisar och droger.
Det Carl Johnson ska göra är att ta sig igenom massor av roliga uppdrag som du kommer att göra. Varför gör han det? Han vill få ordning i familjen och så vill han göra hämnd på mordet av sin mor. CJ kan också ha många flickvänner och det är Denise Robinson, Michelle Cannes och flera. Det nya med spelet är att CJ kan ha kunskap i olika fordon och aktiviteter. Jag har exempel på vad han kan träna sig på: Bil, hantera bilen. Motor cykel, flyga, styrla, kondition, kunskap i att hantera vapen. Jag tycker motorcykel är viktigast då du inte ramlar lika mycket när du krashar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är värt att köpa och är väldigt roligt. Det finns ju inte så många spel som ser ut så här? Om inte Driver 3 som jag tycker har härmat Grand theft auto. Jag rekommenderar detta spel till 11+. Varför det är 11+ är att det är lite överdrivet våldsamt. Det vill säga mycket blod och sånt, det är iallafall vad jag tycker om detta spel. Spelet har ganska svåra uppdrag. Men detta spel tröttnar man på ganska enkelt. Jag tycker du ska vara 15-18 för att vara såklart på att köpa spelet då det är ganska stor chans att du klarar av spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är hur bra som helst och jag bara älskar sen då mycket. Det finns inte ett annat spel som har lika bra grafik som Grand Theft Auto: San Andreas! En tia.
Spelkänslan är väldigt bra, man kommer in i spelet efter några få minuter. Men dock så är spänningen borta som GTA III hade. En åtta.
Ljudet är jätte bra det finns massor av låtar i radion och andra ställen. Rösterna passar och dom säger rätt grejer vid rätt tillfällen. En tia. Jag älskar M. Jackson när han kommer på Radion.
Hållbarheten är inte så jätte bra. Man tröttnar lätt på detta spel. Hållbarheten till dom föregående spelen är mycket bättre. Men efter ett väldigt långt tag så vill du nästan kasta spelet. Men det tar ett tag tills du får den känlsan. En sjua.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8