Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av best_cheater

Inskickad av best_cheater den 24/02 -07 01:52

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är man en kille som kallas CJ. Man ska genomföra uppdrag för att komma framåt i spelet men man kan också spela på skoj. Man kan köra bil, flyga flygplan, köra stridsvagn och mycket mer. Det finns en massa olika vapen som man kan köpa, hitta m.m. Vad man använder de till är ju nästan självklart, men för er som inte förstår så dödar man folk med dem. Man börjar med bara handen och när man dödar någon som har ett vapen så kan man ta den killens vapen. Det är ett roligt spel och ganska häftigt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt att spela. Det är kul att man går runt i stan och gör uppdrag. Jag gillar att skaffa vapen extra mycket eftersom man blir starkare och svårare att döda då. Jag tycker om fusken i spelet och använder dem mycket. De fusk som är extra roliga är de som gör att bilarna kan flyga, när man spawnar en "jetpak" och när man spanar en stridsvagn. Jag använder som sagt fusken mycket. Spelet är extra roligt när man inte har spelat så länge.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 9:a eftersom grafiken är riktigt bra men den kunde ha varit bättre. Man ser bilderna bra men man kunde ha sett dem bättre.
Spelkänsla: Spelkänslan får en 8:a för att man spelar riktigt länge om man får chansen men man kan bli uttråkad av för mycket spel.
Ljud: Ljudet får en 7:a eftersom ljudet inte är så bra som det borde vara. Rösterna är okej men ljudeffekterna tycker jag borde vara bättre.
Hållbarhet: Hållbarheten får en 8:a eftersom man kan ha det svårt att slita sig från spelet när man har spelat ett tag, men om man precis har börjat så kan det vara mycket lättare.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8