Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Zzimon1

Inskickad av Zzimon1 den 15/01 -06 00:33

Handling / story / vad man gör i spelet
I GTA: San Andreas ska man föreställa en man, vid namn Carl Jhonson, CJ. Han flyttade till Liberty City för 5 år sedan, efter att ha tröttnat på allt våld. Men när han får veta att hans mamma har blivit mördad reser han hem till San Andreas. Han hamnar i Ganton, där det finns Grove Str. family. CJ måste nu hämnas på de som mördade hans mamma, men innan dess måste han göra uppdrag, upp till 100 sånna där.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det absolut bästa jag spelat. Jag, som älskar GTA-serien tycker att det här spelet är det bästainom den serien. Altså jag menar att det är verkligare, under spelet så rör sig munnarna när CJ eller någon annan människa pratar. Det finns en massa nya bilar och vapen, men det bästa är, att man kan bästämma kläder till CJ. Antingen på Binco, Sub Urban eller Pro Laps.

Betyg till spelet
Grafik: Är i världsklass och jag tycker den är så bra så bra så bara.... en 10:a. Spelkänslan är grym, jag tröttnade nåra gånger men jag har funnit det igen. En 10:a. Ljudet är väldigt bra. Man hör pistolen och alla andra vapen superbra. En 10:a. Hållbarheten är så bra altså. Jag skulle bara inte kunna sluta spela det, men man måste ju spela nått annat också. En 10:a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10