Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:23

Handling / story / vad man gör i spelet
det här spelet handlar om Carl Johnson eller CJ som han också kallas av polarna, kommer hem till Los Santos efter han har fått budskapet att hans mamma har blivit mördad av samma gäng (the ballas) som mördade hans lillebror. När han kommer hem ser CJ (Carl Johnson) att hans familj glider mer och mer ifrån varandra samt att hela slummen håller på att falla ihop av droger och ännu mer våld. När man kommer till grannskapet får man träffa sina gamla polare som t ex Big Smoke, Ryder och så sin storebror såklart och göra lite tjänster för dom och sen får man träffa på nya bekantskaper som t ex ceasar vielpando och så får man jobba för maffior och slåss mot gäng som the ballas och Cubanerna som jag inte kom ihåg gängnamnet på man kan också ta hjälp av sina egna polare för livet när du fått upp din respekt. Om du inte tycker om uppdrag kan du bara åka runt och leva gangster livet. Eller dejta några flickor som du kommer att träffa på igenom ditt spelande innan du har blivit gaternas kung.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett jätteskojigt spel som man kan spela hur länge som helst för att den har en bra story stora utrymmen och många vapen och bilar samt att man kan fixa egen frisyr och image. du kan också gå in på 7/11, sex shops eller varför inte äta på chicken bell eller spara pengarna och köp fastigheter istället. Det är mycket du kan göra i 90-talets gangster värld.

Betyg till spelet
Grafiken är inte världens bästa för att det är ju ett PS2 spel och dom har inte den bästa prestandan men den är mycket godkänd ändå. Spelkänslan är asgrym det e så roligt att spela så man kan inte sluta spela coh man känner sig som man är CJ. Ljudet är väl sådär man kan lyssna på radio sp det höjer det lite men avfyrning läterna på vapnen är också härliga. hållbarheten ger jag en 10:a för det är det bästa spelet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10