Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPettson o Findus i trädgården

PC
Pettson o Findus i trädgården
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  1998
 • Utvecklare
  Alfabeta Gramafon Multimedia
 • Antal ägare
  243
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 7.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/07 -10 18:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här underbara och mysiga lilla Pettson spel ska man hjälpa till i trädgården, tillsammans med Pettson och Findus! Det här spelet är väldigt gammalt men jag älskar det fortfarande, man ska hjälpa till med lite vad som helst. Som till exempel gör din egen knasiga växt, vad sägs som en fågelholk i växten eller kanske en kopp hängande? När du har provat alla sakerna som till exempel grodhoppningen där man ska göra så den stora grodan hoppar till stenen först och så vidare tills den lilla grodan är kvar och kan hoppa på den näst minsta så kommer man senare att låsa upp några bokstäver. Och med hjälp av dom bokstäverna ska man bilda ett lösenord så att man låser upp underjorden, som är ganska häftigt där man får hjälpa till att hitta trädgårdsmästaren som inte finns säger Pettson. Men Findus är fortfarande lite misstänksam finns han egentligen? Men du kan ju gå upp sen igen och bygga din egen tågräls eller akta dig för äggmonstret som kommer fram när du ska försöka att hitta ägg. Mycket finns i spelet, alltså många olika sorters lekar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om Pettson och Findus spelen, det har jag alltid gjort så det här spelet är verkligen bra och roligt. Det är kul att det finns så många olika sorters lekar vid Pettsons trädgård och runt om, till exempel så är det roligt när man ska plantera sin egen växt och vattna och sköta om den tills den blir stor. Och jag har aldrig förstått att man ska spela alla spelen så att man låser upp underjorden så länge, och i underjorden finns det många häftiga saker!

Betyg till spelet
Grafiken, Pettson o Findus i trädgården har väldigt bra och fin grafik så den får absolut en åtta av mig.

Och spelkänslan är jättebra det finns mycket i spelet att göra så det känns som om man är inne i spelet, alltså jag kommer in i spelet fort. Det får bli en tia.

Ljudet är också väldigt bra och rösterna är också bra men synd att det inte var Tord Peterson som gör rösten till dom tecknade serierna. Men han som gör rösten är bra, så det får bli en nia.

Och hållbarheten får en tia, spelet är verkligen långt!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10