Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPettson o Findus i trädgården

PC
Pettson o Findus i trädgården
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  1998
 • Utvecklare
  Alfabeta Gramafon Multimedia
 • Antal ägare
  243
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.9 7.2

Speltest av Jelokrat9

Inskickad av Jelokrat9 den 26/05 -06 11:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Pettson och Findus är ett roligt spel där det gäller att skaffa frön, vinna guld vinster och få trädgårdsredskap. Findus hänger med dig från början till slut. I detta spel kan du lära dig lite matte samt hur man hanterar en trädgård. Ibland får man rensa ogräs som i en riktig trädgård. Man måste också vattna växterna så att de blir större och finare. Om vattnet blir slut så ska man "jaga vatten" som jag kallar det. Det betyder att du ska skjuta med en slangbella tills du träffar en gigantisk mygga som tappar sin påse med vatten. Men du måste träffa rätt. För om du träffar myggans påse med vatten så faller den ner, men den träffar inte alltid vatten tunnan. Du styr Findus med musen och bestämmer vart han ska gå.
Om du klickar på någon sak är det möjligt att det är ett minispel där.

Vad jag tycker om spelet
Ja, spelet är ju för småbarn. Men det kan ändå vara ganska roligt. Jag tyckte spelet var hur skoj som helst när jag var liten. Jag lärde mig jätte mycket. Som hur man hanterar en trädgård, och jag lärde mig dessutom plus och minus. Jag rekommenderar verkligen att barn från fyra till sju år ska börja spela detta spel.

Betyg till spelet
Mina betyg lyder:

#Grafiken är helt okej för ett sådant här spel. Tecknat passar bra och det är fint ritat. Men man kunde kanske kunna ritat spelet en aning snyggare. Grafiken är värd en åtta.

#Spelkänslan fungerar relativt bra. När jag var liten trodde jag nästan att jag var ute och spelade spel. Men till slut när man spelat ett tag så blir spelkänslan lite sämre. Men annars är den helt okej. Spelkänslan får också en åtta.

#Ljudet är lite sämre än de andra sakerna. Man hur ju massor med ljud när man spelar, men det är inte tillräckligt. Jag hade önskat att man hörde fågelkvitter eller liknande när man gick runt.

#Och så hållbarheten. Den är jätte bra om man hade varit liten. Jag kunde spela i flera timmar utan att lägga av. Jag sa bara fem minuter till så spelade jag i någon timme till. Hållbarheten får en nia.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8