Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

PC
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  17 november 2005
 • Utvecklare
  Black Box
 • Antal ägare
  302
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av lelle89

Inskickad av lelle89 den 14/12 -05 17:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får börja med en Bmw m3 och kör några race med den sen blir man av med den och får köpa en egen bil. Spelet går ut på att man ska köra mot 15 olika personer på en blacklist och efter hand ju längre upp i listan man kommer ju svårare blir det. För att få utmana dessa så måste man ha kört ett antal race ha klarat så kallade milestones och ha en viss bounty poäng som man får när man är jagad av polisen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är väldigt bra för detta spel har allt som ett bilspel ska ha det enda jag vill klaga på är att man kan inte styla bilen lika mycket som i föregående spel. Annars gillar jag detta spel för det tar sån tid och ju mer man kör ju längre vill man köra så mot slutet av spelet så är man nästan beroende av att köra mera.

Betyg till spelet
Jag är en stor fan till street racing spel så nfsmw passar mig perfekt. Ibland är det så svårt att man nästan ger upp men det är så det ska vara för att få den riktiga känslan och hållbarheten. Ea games har verkligen lyckats med detta spel tycker jag. Spelet kräver ganska bra dator om det ska se klogt ut så det ska man tänka på också. Så jag och alla andra fans där ute hoppas på en uppföljare.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10