Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

PC
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  17 november 2005
 • Utvecklare
  Black Box
 • Antal ägare
  302
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 11/10 -09 20:36

En guide till alla Heat levels, samt en lång förklaring om dom.

Heat level 1 och 2 - City Police:

Heat level 1 och 2, dom lättaste poliserna, är helt vanliga poliser som ser ut som dom flesta. Man kan undvika dom genom många sätt, som att köra sakta och lagligt eller bara stå stilla på vägkanten. Väldigt simpelt om man tänker efter. Dom är väldigt lätta att slå ut och det tar säkert bara en minut om man är snabb och väldigt duktig på det. Dom har inga speciella taktiker som man bör känna till. Dom är som sagt väldigt enkla.

Heat level 3  -  State Police
Dessa är lite svårare. Dom använder så kallade "Roadblocks", eller om man ska ta det på svenska: Vägspärrar, som kommer dyka upp då och då om du haft dom över 1 minut. Dom ser dig också väldigt lätt. Kör du kanske 3 km/h för mycket så kommer dom direkt att börja jaga dig. Dom har ett enkelt sätt att förstöras, eller kortare skrivet: En svag punkt. Om du kör dom i mitten av bilen, så bör dom börja flyga upp i luften och går då sönder direkt.

Heat level 4 - Undercover State Troopers
Dessa, är exakt samma typ av bil som i den tidigare Heat leveln, men väger säkert 200-400 kilo mer, och det gör ju att dom inte är så lätta att slå ut. Dom använder också en hel del nya föremål som dom kommer sätta upp i vägspärrar (Läs ovan). Dom kommer sätta upp spikmattor och SUV:ar, och dom är inte dom lättaste att flytta på. Spikmattor, gör så att du får punktering och då är det nästan omöjligt att köra ifrån poliserna då. Dom har nästan samma "Svaga punkt" som dom tidigare.

Heat level 5 - Federal Authorities
Om du har dessa, så får du kämpa. Dom är lätta, men väldigt smidiga. Det är Cross patrull och dom är väldigt aggressiva. Dom har också lustgas och då är det svårare att köra ifrån dom. Nu har man också börja använda helikoptrar för att kunna leta upp dig. Kör du 1 centimeter utanför vägen så börjar dom absolut jaga dig. Dom använder vägspärrar också väldigt mycket, med spikmattor så dom är inte dom lättaste att leka med.

Fusket har betyget 4.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Jeepppee den 05/11 -10 12:52
Det lättaste stället att komma igenom en polismur är i bak på polisbilarna

tmuf den 13/07 -12 23:41
här är en lista om vad polisbilarna är för bil heat 1-2 honda civic. 3-4 pontiac GTO. 5 corvette. SUV porsche cayenne.
ett tips om du vill få bounty lätt vänta på cross och oskadligjör honnom då for du 700.000 bounty. tack

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.