Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg hus med Mulle Meck

PC
Bygg hus med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  19 december 2002
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  254
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 6.2

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 14/09 -10 09:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Bygg hus med Mulle Meck är ett "Mulle spel" (som man kallar det för) som släpptes av Levande Böcker den 19 december 2002.

Mulle har varit på "äventyr" rätt så länge med sina maskiner som han har byggt, nu tycker han att det ska bli skönt att komma hem! När han sedan kommer hem får han se en chockerande syn... Hela hans hus ligger i små små bitar pågrund av att ett stort träd har fallit över det. Till och med ligger det en stor gren över Mulles hund Buffa's hundkoja. Mulle tänker att det här kanske inte var så farligt trots allt, nu kan han ju bygga ett eget hus som han alltid drömt om.

Nu får du hjälpa Mulle att göra hans egna drömhem, samtidigt som du får göra massor av uppdrag (som vanligt) åt Mulles vänner, bland annat att bygga en rockstudeo och lägga nytt golv till en resturang.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är rätt kul, faktiskt! Även om spelet är lite kort och för midre barn så är det faktiskt rätt kul innerst inne, jag gillar till exempel slutet av spelet när man ska leta reda på tre stycken stendelar som man sedan ska sätta i en mystisk maskin som ingen vet vad eller varför den finns, det är bara ledtrådar som kan leda dig och Mulle till rätta svaret!

Jag rekommenderar spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken är sådär, man kan ha svårt ibland och se vad saker föreställer på grund av att det mesta är tecknat med krita.

Spelkänslan: Spelkänslan är rätt så bra faktiskt, jag lever mig in i uppdragen och tycker att de är rätt så roliga.

Ljudet: Ljudet är jobbigt. Det blir mycket upprepande saker och Mulles bil låter... Hemskt!

Hållbarheten: Hållbarheten är rätt så usel enligt mig, efter alla uppdragen kan man inget göra förutom att fortsätta bygga hus och småprata lite med Mulles kompisar.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 3 Grafik: 5 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 7