Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg hus med Mulle Meck

PC
Bygg hus med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  19 december 2002
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  254
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 6.2

Speltest av orixeds

Inskickad av orixeds den 20/01 -07 19:43

Handling / story / vad man gör i spelet
En kväll kör Mulle Meck och Buffa (hans hund) på vägen på väg till sitt hus. Det har rasat en storm och när de kommer fram till huset så har ett träd rasat över huset. Hela huset har förstörts. Då får Mulle Meck en idé! Han har alltid drömt om att få bygga ett lyxigt hus. Nu har han chansen. Nu behöver han hjälp för att bygga sitt lyxiga hus!
Man ska bygga hus och åka runt med sin bil och pussla ihop en vedugn för att få vissa saker till huset. Du kan bygga med två våningar. Du kan ha allt från dator till tidningstapeter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett roligt spel. Jag gillar att köra båt och bil fram och tillbaks. Allt i spelet är bra! Jag gillar att man kan bygga huset hur man själv vill hur det ser ut. Det får man ju inte i något annat spel. Jag gillar gåtan. Det är roligt när man försöker ta reda på den. Stella Sjtärnströssel försvinner och det är det man ska ta reda på. Vem vet vart hon tog vägen? Det blir roligt när man avslöjat hemligheten.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en tia. Jag tycker att man ser allt som händer och det är verkliga rörelser. Vattnet ser helt riktigt ut.

Spelkänsla: Spel känslan får en tia. Man tror att man är Mulle Mecks vän. Det känns som om han är verklig. Det känns som om man blir sjösjuk när man åker båt.

Ljud: Ljudet får också en tia. Ljudet är innspelat och det låter verkligt. Jag tycker det låter bra.

Hållbarhet: Och sist men inte minst får Hållbarheten en också en tia. Jag blev så glad när jag klarat spelet. Jag håller fortfarande på med spelet sen jag var 7 år. Det är så himla kul!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10