Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Indiana Jones: The Original Adventures

Nintendo Wii
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 juni 2008
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  30
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -10 12:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Indiana Jones i Legoversion och spelar i tre av filmerna, Temple of Doom, Raiders of the Lost Ark och The Last Crusade. I varje "avsnitt" är Indy med, och minst en medhjälpare, t ex Marion. De tre filmerna, äventyren, är fristående, och man kan vara upp till två spelare, alltså kan en vara Indy och en medhjälparen. Om man bara är en gubbe, så följer den andra med automatiskt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är kul, men också väldigt svårt efter ett par banor! Sen är det dåligt eftersom att när man går till Barnett College, så sparas det bara från början av nivån, även om du gjort typ 99% av den, minus för det! Men när det går bra så är det kul, precis som med allt annat! Personligen tycker jag att det är lättare med vissa banor om man är två spelare.

Betyg till spelet
Grafiken har fått högst betyg, eftersom det är väldigt Legoaktigt. T ex piskar man sönder en stol så går den i flera bitar, den försvinner liksom inte bara. Och så är det kul att man ser att allt är uppbyggt av Lego också. 9!

Spelkänslan fick dock lägre betyg, eftersom man behöver inte använda Wii-remoten och nunchuken så mycket, det hade funkat lika bra till t ex PS3 (som det finns till) eller Xbox 360 (vet inte om det finns) så att de kunde anpassat det mer till Wii.

Det är bra ljud, funkar helbra med 5.1, men ibland är det lite för "ljudeffektigt". Om man t ex slår sönder en spindel så låter det "BOOOOM!!!". Verkligt? Njeh.

Hållbarheten då. Man kan spela det rätt länge, men när det blir för svårt så tröttnar man, stänger av och nästa gång så måste man spela om hela nivån, så det blir rätt tröttsamt till slut. Envishet är ett måste!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8