Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTower Bloxx

Mobil
Tower Bloxx

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 7.4

Speltest av Milkis

Inskickad av Milkis den 09/01 -10 23:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Tower Bloxx går ut på att man ska bygga hus. De ska vara så höga och stadiga som möjligt. Man får poäng efter varje våning man lägger. Det är ju rätt simpelt.

Det är det man gör hela tiden. Man kan ju alltid försöka att satsa på nya rekord. Det är endast en bana i spelet och jag kan faktiskt inte förklara bättre än såhär. Man bygger hus helt enkelt.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är faktiskt rätt kul. Även fast det är riktigt simpelt. Grafiken är tecknad men ändå lite 3-D-aktig och det ser faktiskt rätt snyggt ut. Kontrollen är inget speciell alls man klickar bara på en knapp hela tiden. Det är den man klickar på när man ska släppa ner en våning.

Spelet blir såklart ganska långtråkigt efter ett tag. Men så är det nog med alla mobilspel som finns. Man spelar de ett par gånger och sen så slutar man helt. Detta är också ett sånt spel man får med gratis i många mobiltelefoner och det gör en ännu mindre sugen på att spela spelet.

Betyg till spelet
- Grafik
Grafiken är helt okej. Lite för pixligt kan det va ibland även för att vara ett mobilspel men annars ser jag inga problem med den.

- Spelkänsla
Man får inte in någon direkt bra spelkänsla direkt om man inte satsar på nya rekord hela tiden.

- Ljud
Ljudet är inget speciellt alls. Ljudet är väl helt okej. Inte bra eller dåligt alls.

- Hållbarhet
Detta är som sagt ett spel som man tröttnar på. Väldigt fort. Det gör att man inte spelar spelet så värst länge. Det brukar vara så i de flesta mobilspelen.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 6