Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inResident Evil: Degeneration

Mobil
Resident Evil: Degeneration

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 06/02 -11 12:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Testad version: Iphone 4 versionen.

Spelet handlar om Leon och Claire. Spelet är baserat på capcoms film "Resident Evil: Degenaration".

Spelet handlar om att Leon är på en flygplats där allt har gått snett. Zombie viruset har spridits ut. Leons jobb är att hitta överlevande och försöka rädda dem. För att rädda dem så får Leon göra ett antal uppgifter som till exempel att leta reda på medicin, stoppa flygkrascher och rädda folk ifrån zombier.

Spelet påminner mycket om Resident Evil 4 i sättet man spelar. Man ser likadant och det är samma typ av vapen fast det är mer skräck.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt bra faktiskt, äntligen är zombierna tillbaka! Detta är en perfekt blandning med allt vi gillade ifrån Resident Evil 4 och av allt vi gillade med de äldre spelen. Men spelet har dock sina negativa sidor. Det blir en aning enformigt efter ett tag. Visst gör man nya uppgifter och sådant men efter ett tag så märker man att allt känns och ser likadant ut.

Man spelar i kapitel som i Resident Evil 4 och 5 vilket är ett plus. Ett annat plus är att man kan gå tillbaka till de tidigare kapitlen om man vill.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra för att vara ett spel till Iphone, fast den är inte perfekt. Vi kan ju jämföra med Resident Evil 4 som också finns till Iphone. Där var faktiskt grafiken bättre.
Spelkänsla: Spelet känns en aning segt när man springer och skjuter vilket skapar frustration. Men det väger upp en aning med faktumet att zombierna är tillbaka och det är samma rysliga skräckkänsla igen.
Ljud: Ljudet är väldigt enformigt, karaktärerna pratar till exempel inte. Ljudet är rätt dåligt faktiskt.
Hållbarhet: Man orkar spela igenom det en gång. Sen så skräpar det bara i din Iphone, tyvärr.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7