Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inETsm

ETsm

Offline

En 27 år gammal kille från Kronoberg, Växjö Kommun
79XPMedlem sedan 16/02 2005, kl 17:14 Senaste besök 02/02 2006, kl 12:09Presentation

Jag gillar japanska... detta är ett ord... (kommer mer sen)

                        こんにちわ ともだち


Hej allesmmans! jag är en kille på 13 år och är singel. Jag är en datanörd för att jag sitter mycket vid datorn. Jag håller på att bygga en Super computer som det heter det är därför jag är en datanörd. (Det tycker jag i alla fall) ni får tycka vad ni vill. Jag gillar musik, Iron Maiden är mitt favorit band i musiken. Jag har en hemsida, och där kommer du att kunna ladda ner grattis musik filmer mm. Jag gillar Manga också mina favorit boker är: love hina, one pise, sakura wars och chobits. Om in undrar nåt över hemsidan så måste ni säga till. För om ni tycker att det saknas nåt så sätter jag dit det.
Det var alltför mig och jag tackar för att ni har läst detta.

Jag gillar datorer och RC-Bilar. (Radio-bilar) Men man kan säga att det är mer eller mindre min pappa som gillar RC-Bilar.

Om ni undrar vad för slags musik jag gillar så är det. Heavy metal, hård rock. Mina favorit band är Iron Maiden och Green Day. Jag är en kille som gillar att spelar fotboll, golf och simma.
Jag ska beräta lite hur jag är och hur jag bor med mera så här kommer fakta.

Jag heter: Thomas...

Jag bor i växjö.

Jag gillar manga, rc-bilar, musik med mera.

Har du msn? Ja det är bara att fråga så får du kanske den.

Jag bor i ett röt hus med svart tak. =P

Har du husdjur? Nej jag har inga husdjur men jag skulle vilja ha ett. Men min pappa är pelsalergiker så vi kan inte ha någon hund (det va en hund som jag ville ha) eller Katt eller kanin.

Här du några syskon? Nej jag har inga syskon men vill ha en store bror som kan mycket som datorer.

Vad är din favorit anime film? Jag gillar Neon Genesis Evangelion.

Alla manga böcker jag har läst...

Dragon Ball 32-42 , One Piece 17-???, DN Angel 25-????, Tokyo Mew Mew 2-7, Neon Genesis Evangelion alla, Astro Boy 3-???, Sand Land 1-???, Shaman King alla, Ranma ½ alla, Yu-Gi-Oh! ½-???, Love Hina alla, Chobits alla, Inu-Yasha alla, Mästerdetektiven Conan alla, Naruto alla.


Vad jag gillar om mina kompisar som jag har träffat. namnen kommer från bcmanga... så ni vet...dannecool Är en kille som gillar att spela gitarr. Men ibland kan han bli lite jobbig när han spelar ^^ men han är en toppen kompis. Men han får bara en 7-10 för att han kan bli lite jobbig när han spelar.JayTi Är en kille som gillar jävligt mycket att fälla mig. XD Det är jobbigt men han är jätte snäll annars. Men han får bara en 8-10 för att han fäller mig så in i helvet.Medori Är en jätte snäll tjej som vet hur ett hus ska se ut inne. XD Men hon är min granne så hon är snäll men hon är nästan aldrig jobbig för att hon är så snäll. Men om du rettar upp henne så får du passa dig då kan hon bli arg. Medori är mycket noga med att har det rent och så. Men det gör henne inte till en sämmre vän. Men hon får bara en 9-10 för att jag tycker att hon är lite för snäll. Men jag vet att man ska vara snäll, men hon är lite för snäll.RealIchigo Är en mycket snäll tjej men hon gillar inte att vara med på photo och det är ju lite synd. Men annars är hon en toppen tjej hon har humor hon är omtänksam och noga som Medori man ska ha det rent och så där men det gör henne inte till en sämmre vän det heller. Jag gillar henne som hon är. Hon får en 10-10 för att hon är snäll men inte för snäll.Samanji Är en kille som verkligen gillar manga och tv-spel det är kul men han kan vara lite jobbig när han inte lyssnar på vad man säger. Men visst det är ju så att men lyssnar kanske inte på alla men man måste lyssan på anndra när dom pratar... Han får en 8-10 för att han kanske inte lyssnar på vad man säger ibland.

Bäst just nu

På TV
kontroll
På Bio
King kong
På Film
Neon Genesis Evangel
På Nätet
fuska.nu
I Stereon
h-rock/heavay meta
Bok
Nania

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
16/02 2005, kl 17:14
Steam
-
Senast inloggad
02/02 2006, kl 12:09
Hemsida
-
Antal inloggningar
75
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-