Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inML_916

ML_916

Offline

En 29 år gammal kille från Örebro, Hallsberg Kommun
1395XPMedlem sedan 25/06 2006, kl 07:35 Senaste besök 22/11 2016, kl 10:05Presentation

Hej och välkommen till ML_916's press!

ML_916's "biografi"
[Mitt riktiga namn] [riktiga mellannamn] [riktiga efternamn] är en 15, snart 16-årig kille i sina bästa år enligt honom själv som är medlem på en mängd olika community's om spel och liknande under alteregot ML_916 (DÖD ÅT DEN SOM SNOR MITT NAMN PÅ ANDRA SIDOR!!!, LoL). Hans största intressen här i livet är att spela olika data/tv-spel, umgås med polare, hitta nåt kul forum och eventuellt att mula i sig en och annan chipspåse då och då.

The origins of ML_916...
[Det där hemliga riktiga namnet på mej] upptäckte att man kunde bli medlem på fuska.nu våren 2005 och bestämde sig omedelbart för att göra det under namnet yoshi_rules p.g.a. sitt extrema gillande av Yoshi i Super Mario-spelen och bildade en kort tid senare klubben "The_Yoshi_Fan_Club" för att hitta jämlikar som tyckte likadant. Klubben blev allt större men gick sen helt åt pipsvängen och yoshi_rules började spela Star Wars Battlefront-spelen vilka han tyckte väldigt mycket om, gick med i några klubbar för att senare komma på att han kände sig som en Nintendo-fanboy med namnet yoshi_rules. Det och att en av Star Wars Battlefront-klubbarna som han var moderator gick helt åt helsike fick yoshi_rules att dra sig till en sida som kallas gametoast.com där det fanns mycket mods och trevligt folk som också gillade Star Wars Battlefront.
När han bestämde sig för att gå med som medlem på gametoast.com (sommaren 2006) ville yoshi_rules inte ses som ett störigt nintendo-fanboy och skapade en användare med namnet ML_916 för att det lät mer Star Wars-aktigt.
ML_916 var född!!!

ML's fortsatta äventyr
Efter en tid på gametoast började ML_916 bli en av de respekterade "icke-n00barna" på sidan och blev "cyberpolare" med Linus som också var svensk och galen i SWBF2. Forumgalen som han var började ML_916 pluppa upp på allt fler communtiy's bl.a gamereactor och superplay.se med flera och bestämde sig till sist för att återvända till fuska.nu och dra upp sina gamla rötter som yoshi_rules och börja om från början med det numera hyfsat respekterade alteregot ML_916 vilket han också gjorde och är numera en hyfsat aktiv användare av denna fanboy och n00b-fyllda hemsida...


Haha, vad tyckte ni om den jobbiga textmassan? Mycket information där...


Xfire: ml916

Bäst just nu

På PC
Call of Duty 4
På Game Boy
Inget direkt
På Nintendo 64
F-Zero X
På GameCube
Zelda TP
På TV
That 70's show
På Nätet
Orka rabbla upp allt
I Stereon
Europe, Dokken

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
25/06 2006, kl 07:35
Steam
-
Senast inloggad
22/11 2016, kl 10:05
Hemsida
-
Antal inloggningar
928
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-