Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Borde spelbolag få erbjuda fler bonusar?

20/02 -20 11:57 Albert91

Albert91

0 XP 1 inlägg

Den svenska spelmarknaden har blivit mycket tryggare och säkrare efter att reglering trädde i kraft 2019. Det är jätte bra att den statliga myndigheten Spelinspektionen ställer hårda krav på spelbolagen för att se till att de sköter sig. Böter och indragna licens är vad som gäller för de som inte följer lagarna – helt korrekt!

Detta har jo lett till att oseriösa spelbolag har rensats bort från Sverige. Många spelare som missbrukade spel har kunnat stänga av sig med hjälp av tex. Spelpaus. Grymt!!

Men jag fattar inte riktigt poängen med att vi endast kan ta del av en bonuserbjudande per internetcasino?

Är det bara jag? För jag ser verkligen ingen som helst nytta med det! Ska vi också börja begränsa antal rabattkoder webbutiker får dela ut? Eller gå hela vägen och förbjuda stämpelkuponger på Torggrillen?

Det här har inte gjort något nytta. Istället har jag och och förmodligen tusen andra som spelar och söker sjyssta erbjudanden börjat registrera på alla jävla möjliga spelbolag – med eller utan licens...

Era tankar?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar