Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Att välja rätt pokerbord

05/03 -19 11:10 michael2004

michael2004 Administratör

295 XP 72 inlägg

Du kan bara tjäna så mycket pengar i poker som bordet du spelar på tillåter. Ibland är det bästa du kan göra att byta bord. Vad är det som gör ett pokerbord bra? Generellt är ett högljutt bord mer lönsamt än ett tyst bord. Det betyder vanligtvis att spelarna vid bordet har kul, och då är de mer benägna att spendera mer pengar. Dessutom kan det även innebära att spelarna har druckit alkohol.

Du bör också självklart ta hänsyn till spelarna vid bordet. Om alla är bra pokerspelare, är det mer meningsfullt att sitta vid ett bord fullt av amatörer. Du vill spela vid ett bord där det finns pengar att vinna. Vissa bord kommer helt enkelt inte att vara värt din tid. Slutligen måste det finnas pengar på bordet. Om du spelar vid ett bord där inköpet ligger på högst 1000 kronor, och alla på bordet spelar med 20 kronor, är det inte ett bra bord att vara på.

Välja pokerbord online
Spelen online har blivit tuffare under det senaste decenniet, och du måste vara noga med att välja vilka händer du ska spela. Faktum är att valet av händer kan vara den enskilt viktigaste skickligheten en pokerspelare kan ha. I poker behöver du inte vara den bästa spelaren vid bordet för att vara en stor vinnare. Du måste bara vara bättre än majoriteten. Det är därför det är så viktigt att välja vilka händer man ska spela, och även en av orsakerna till att det är så populärt.

En annan anledning till spelets popularitet är att man kan spela på casino utan konto. Man slipper krånglig registrering, och kan vara igång och spela omedelbart. De flesta återkommande spelare maximera sin fördel genom att ha den största tillåtna summan på bordet. En bra spelare vill alltid ha en full stack på bordet, så att han kan vinna mer av sina motståndares när han får en bra hand.

Tre saker att tänka på när du väljer ett live pokerbord
Det första du bör tänka på med ditt val är din personliga komfort. Om du inte är bekväm kommer du inte att spela så bra du kan. Om det finns någon som ser ut som om att han inte har duschat på två veckor, så har han förmodligen inte det. Sitt långt ifrån honom.

Det andra är din sikt. Se till att du är på en plats där du kan se bordet ordentligt. Vissa platser begränsar din syn på de andra spelarna. Att sitta på sits 1 på ett ovalt bord kommer att blockera din syn på sätet 9 och 10. De bästa platserna för en bra sikt är 3, 4, 7 och 8.

Det tredje du bör tänka på är att sitta till vänster om den som har högst belopp i spelmarker på bordet. Det är bra att sitta till vänster om en spelare som är bättre än du, och även om någon spelar aggressivt. Du måste bara sitta och vänta på rätt hand. Det finns inget behov av att göra någonting snyggt vid bordet i denna situation. Vänta tills du har rätt hand och kör hårt. I allmänhet vill du alltid lära dig hur den spelare direkt till höger och till vänster om dig spelar. Du har fler chanser att spela ut dessa människor än någon annan vid bordet.

08/03 -19 16:15 Goten_ssj3

Goten_ssj3 Forummoderator Spelansvarig

29280 XP 8115 inlägg

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Riko Sakurauchi


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar