Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Paypal

16/03 -14 19:04 ninen2001

ninen2001

4961 XP 1518 inlägg

Vet inte om den här tråden ligger i rätt forum. Flytta annars. Hoppas att forumet inte är helt dött. Frågan är i alla fall om man vågar skaffa ett paypal konto under 18. Vet att många under 18 har det men aja. Vill gärna kunna betala på Steam och sånt. Vågar man eller blir det bara en massa skit av det?


Senast redigerat 16/03 -14 19:07

Fucking weebs...

17/03 -14 18:14 Goten_ssj3

Goten_ssj3 Forummoderator Spelansvarig

29280 XP 8115 inlägg

Från Steam Support om PayPal, om det är det du letar efter.


Omedelbara överföringar
För att göra en betalning med PayPal utan att ha ett kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto, så måste du ha den totala summan av ditt köp på ditt PayPal-konto. PayPal erbjuder inte överföringar direkt från ditt bankkonto utan att ha ett extra kreditkort knutet till kontot. Du kommer att behöva flytta pengar från ditt bankkonto till ditt PayPal-konto och använda ditt PayPal-saldo som betalningssätt.

Om du redan har ett kreditkort registrerat på ditt PayPal-konto men PayPal blockerar din överföring, kan ditt konto har begränsats av PayPal. Du måste ta kontakt med PayPal för att lära dig mer om dina finansieringsalternativ och begränsningar.

Hur vet jag mitt PayPal-köp via Steam är säker?
Steam-butiken och PayPals webbplatser syns som https:// - S anger att det är en säker länk. Dessutom kommer du att bli ombedd att logga in på ditt PayPal-konto för att slutföra din betalning. PayPals säkerhetsdetaljer finns i det övre högra hörnet på skärmen, dessutom kan du se ett hänglås i nedre högra hörnet av webbläsarens ram.

Oavsett vilket alternativ du använder för att slutföra köpet, så skyddas all betalningsinformation med RSA-kryptering (branchstandard) med publika nycklar och lagras bara i vårt system under din transaktion. Dessutom, när du skickar in din betalningsinformation är dina data skyddad av Secure Socket Layer (SSL)-teknologi certifierad av ett digitalt certifikat.

Riko Sakurauchi


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar