Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Googles nya användarvillkor

14/10 -13 06:36 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Har varit en del snack (åtminstone i mitt flöde på både Facebook och Google+) om Googles nya användarvillkor. De nya villkoren kommer börja gälla den 11 november, och det är tre stora förändringar man har gjort.

Ditt lösenord är hemligt
Användarvillkoren säger numera att du inte ska dela vidare ditt lösenord.

Använd inte mobilen i trafiken
Användarvillkoren uppmanar en att inte använda Googles tjänster i trafiken.

Ditt profilnamn och profilbild kan komma att användas i annonser.
Detta är då den delen som har varit en väldig massa snack om. Google har tänkt att lägga till recensioner och +1 som man har skrivit i annonser, som kan komma att visas för ens vänner. Detta gäller bara om man är över 18 år, och annars kommer inte ens information att hänga med.

Tillsammans med detta har man gjort en inställning där man kan, om man vill, gå ur det systemet (så ens recensioner inte visas i annonser). Nu har jag hört många argumentera för båda sidor, så jag tänkte ta diskussionerna hit. Vad tycker och tänker ni om Googles nya användarvillkor?

29/11 -13 12:07 FIQ

FIQ

7470 XP 624 inlägg

Jag gillar det inte som det är nu, men om man gjorde default till "visa inte namn/bild i annonser" ist för tvärtom har jag personligen inga problem med det.

| Tänk | Skriv | Rätta | Skicka | Vänta |

FIQ - medlem

(Inspirerad från signatur av Anti)


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar